Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Мукачева розшукали зниклу 14-річну дівчинку

Поліцейські Мукачева розшукали зниклу 14-річну дівчинку
Повідомлення про зникнення 14-річної дівчинки надійшло до поліції вчора, 5 вересня, близько 22-ої години.

Мама дівчини розповіла поліцейським, що її донька напередодні пізно ввечері вийшла з дому і не повернулася. На зв’язок дитина також не виходила. Коли самостійні пошуки не дали результатів, батьки звернулися по допомогу поліції.

Співробітники Мукачівського районного управління поліції одразу розпочали пошуки, щоб якнайшвидше розшукати дитину. Правоохоронці поспілкувалися з рідними та друзями дівчинки, орієнтування розіслали всім колегам, пошуки тривали цілу ніч.

В результаті сьогодні дівчинку розшукали. З’ясувалося, що весь цей час вона провела у своїх знайомих. З дитиною все добре, її життю та здоров’ю загроз нема. Протиправних дій відносно неї скоєно не було.

Зараз з сім’єю працюють ювенальні поліцейські, які встановлюватимуть, що спонукало дитину до такого вчинку та зроблять все можливе, щоб подібних випадків у родині не траплялося, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: