Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як влаштуватися офіціантові, якщо немає досвіду?

Напевно, саме у сфері обслуговування так багато пропозицій для фахівців без досвіду. Однак як показує сучасна практика, роботодавці почали відразу шукати досвідчених професіоналів. Причина — підняття планки в обслуговуванні. Тепер мало просто принести страву, важливо зробити все, щоб людина залишилася задоволеною. Ніхто не запам'ятає назву ресторану, але точно запам'ятає атмосферу, гарне обслуговування і смачну вечерю. Якщо вас цікавить робота Ужгород пропонує величезну кількість вакансій, тому це точно не буде для вас проблемою.

Як влаштуватися офіціантові, якщо немає досвіду?

Покрокове керівництво — знаходимо першу роботу офіціантом


Не впадайте у відчай, якщо немає досвіду. Так, буде складніше, але все ж ви зможете знайти для себе відповідне кафе, бар або ресторан. Варто тільки почати й повірити в себе, а далі:

  • Складаємо круте резюме. Помилка багатьох початківців в тому, що вони фокусуються на відсутності досвіду, а потрібно — на своїх навичках і тим, як ви будете корисні роботодавцю. Тому підготуйте резюме, в якому розкриєте себе як професіонала.

  • Починаємо пошук вакансії. На OLX Робота є багато пропозицій з повним описом, з різними умовами праці та оплатою. Виберіть варіанти, які підходять вам.

  • Відправляємо відгук. Роботодавець цінує кандидатів, які відразу ж виконують його вимоги. Якщо ви відправите повідомлення, коли в вакансії вказано, що потрібно передзвонити, це вже характеризує вас з не найкращого боку.

Якщо виконати всі ці пункти, то хороша робота буде вашою.

Як підвищити шанси на успіх?


Просто сісти та чекати дива, навіть якщо ви без досвіду — шлях в нікуди. Іноді кандидати самі не впевнені у своїх силах і не хочуть брати на себе занадто багато відповідальності. У таких випадках можна влаштуватися в якості стажиста або помічника. На співбесіді обов'язково уточніть, що саме роботодавець чекає від персоналу. Так у вас буде чітке розуміння того, як саме потрібно робити, щоб вами залишилися задоволені.

Краще відразу відгукуватися на кілька вакансій, а не чекати відповіді від одного роботодавця. Подібний підхід значно прискорює пошук підхожої роботи.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: