Вхiд на сайт
Авторизацiя

Переваги і недоліки життя в Румунії в 2021 році

Переваги і недоліки життя в Румунії в 2021 році
Румунія вже близько 12 років є членом Європейського Союзу. Правда, якість життя в державі все одно «не дотягує» до європейських рамок.

Тільки зверніть увагу, що заробітна плата громадян була збільшена за цей час в два рази, а ось рівень безробіття сягає 5-6%. Оформлення румунського громадянства доступне з міграційною компанією International Expert відгуки про яку можна прочитати на різних форумах. Румунія більш відкрита в плані оформлення документів. Ставши повноправним громадянином цієї країни, перед вами відкриється можливість жити в будь-якій європейській державі, безмежно подорожувати, отримати вищу освіту і якісне медичне обслуговування, а також офіційно працевлаштуватися.

До речі, тим, хто хоче отримати громадянство в Румунії, не важко буде це зробити. Адже саме ця держава є таким собі перевалочним пунктом, що відокремлює одну країну від інших розвинених країн Європи.

Які особливості життя


В державі проживає близько 20 000 000 осіб, а ось відтік громадян досягає кілька сотень тисяч щорічно. Саме з Румунії багато жителів вирішують мігрувати в сусідню Угорщину і Сербію.

Добробут громадян Румунії знаходиться все одно на пристойному рівні, щось середнє між провідними європейськими державами і найбіднішими. За рахунок того, що країна входить до складу ЄС, вона змогла значною мірою поліпшити свої економічні і соціальні показники.

Переваги життя в Румунії


В якості основної переваги наявності румунського громадянства та проживання в цій країні можна назвати легкість в оформленні виду на проживання і, відповідно, громадянства, пишуть фахівці міграційної компанії https://international.business/.

Після цього вам буде дуже просто переміщатися між європейськими державами. Крім того, перевагами життя тут є:

• Хороші природні і кліматичні умови. В країні м'який клімат, який відрізняється теплою зимою і спекотним літом. У Румунії є власний вихід до Чорного моря, відтак тут можна відпочивати в будь-яку пору року. Крім того, країна славиться пейзажами, різноманітністю гірських рельєфів.
• Відносно дешеве життя. Вартість проживання в державі нижча, ніж в інших європейських країнах. Тут дуже дешеві продукти, об'єкти нерухомості та послуги.
• Практично відсутня злочинність.
• Відсутній мовний бар'єр. Велика частина румунів відмінно володіє англійською мовою. Крім того, вони дуже чуйні і люб'язні.
• Відмінна за смаком національна кухня.

Недоліки проживання


Незважаючи на наявність істотних переваг, життя в Румунії складно назвати безхмарним.

• Недостатня благоспроможність місцевих жителів. Незважаючи на те, що жити в Румунії зручно і легко, тут в порівнянні з Німеччиною і Австрією досить бідний народ. Розмір середньої заробітної плати ледве-ледве дотягує до 800 доларів. А це вважається відносно невеликим показником для європейської держави.
• Витрати на покупку продуктів харчування. Як тільки Румунія увійшла до складу Європейського Союзу, вартість продуктів зросла в кілька разів. При цьому, як говорилося раніше, розмір заробітної плати залишився на колишній позначці.
• Рівень медичного обслуговування. У країні практично відсутнє інвестування в медицину. Тому тут досить поганий рівень медичної допомоги.
• Незручності, пов'язані з працевлаштуванням іноземних громадян. Переїхати в Румунію досить просто, але от знайти тут роботу для іноземця проблематично. Особливо якщо ви претендуєте на хороший рівень заробітної плати.

Переваги і недоліки життя в Румунії в 2021 році

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: