Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поблизу кордону затримали контрабандиста з пакунками сигарет

Поблизу кордону затримали контрабандиста з пакунками сигарет
Учора ввечері, в ході реалізації інформації від співробітників відділу власної безпеки, прикордонники Чопського загону затримали правопорушника, який намагався переправити в Угорщину партію безакцизних сигарет.

У рамках спільної прикордонної операції «Карпати-2021», в районі населеного пункту Соломоново Ужгородського району було виявлено невідомого, який прямував у бік держрубежу з трьома пакунками, загорнутими у чорну поліетиленові плівку. Чоловік не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу. У пакунках, які він ніс, виявили 3000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України. Згодом було встановлено, що затриманий є нашим співвітчизником і місцевим жителем.

Правопорушника і сигарети доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи його було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пункті пропуску через ДКУ або режимних заходів в КПВВ». Також у діях чоловіка вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба перетинання ДКУ». Рішення у цій справі буде приймати суд.

Безакцизні сигарети передали співробітникам Закарпатської митниці у встановленому законодавством порядку, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: