Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перевірки бізнесу: за 1,5 місяці виявили 6 тисяч нелегальних працівників

Перевірки бізнесу: за 1,5 місяці виявили 6 тисяч нелегальних працівників
За 1,5 місяці інспекційної кампанії з виявлення неформальних трудових відносин виявлено 6084 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки, пише Економічна правда.

При цьому, середня кількість виявлених незадекларованих працівників становить понад 4 особи на одного перевіреного роботодавця.

Найбільшу кількість неоформлених працівників виявили у таких сферах:

торгівля;
організація харчування:
сільське господарство.

У регіональному розрізі найбільше незадекларованих працівників виявили у Запорізькій (504), Вінницькій (465) та Одеській (428) областях.

"Також в ході проведених інспекційних заходів укладено трудові договори із 2899 працівниками", - додали у відомстві.

"З початку інспекційної кампанії спостерігаємо позитивну динаміку зі збільшення кількості офіційно оформлених працівників.

Зокрема, за перші три дні серпня до Державної податкової служби подано повідомлень про працевлаштування майже 65 тисяч працівників. Це на 40% більше, ніж за відповідний період червня. Взагалі з 1 липня було отримано понад 450 тисяч повідомлень про прийняття працівників на роботу", - заявила заступниця міністра економіки Світлана Глущенко.

Нагадаємо:

Повідомлялось, що Держпраці у взаємодії з Державною податковою службою з 1 липня розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників.

За перші 2 дні інспекційної кампанії з виявлення неформальних трудових відносин виявили 240 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.

За майже місяць інспекційної кампанії з виявлення неформальних трудових відносин виявлено 4064 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: