Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли на вас чекає успіх у будь-яких справах

Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли на вас чекає успіх у будь-яких справах
День активних дій, які обіцяють успіх в будь-яких справах, головне — не ледарювати і ретельно працювати на результат. Час також сприятливий для очищення — як зовнішнього, так і внутрішнього: звільнення від морального і матеріального негативу розчистить шлях для позитиву і поліпшить якість життя, пише ТСН

Овен
Ухвалюючи важливе рішення, дослухайтеся до своєї інтуїції — вона набагато краща розуму і логіки розгляне всі доводи за і проти і підкаже єдино правильну відповідь.

Телець
Зірки наполегливо рекомендують вам стримати свій норов і не сваритися з оточенням, інакше взаємини з ним можуть розладнатися, через що згодом доведеться докладати зусиль для примирення.

Близнята
Протягом дня не варто відволікатися на перекури, розмови телефоном і блукання в соцмережах, в іншому разі заплановані на цей час справи виконати не вдасться.

Рак
Запланованими на сьогоднішній день справами краще займатися на самоті — так ніхто, схиляючи до порожніх розмов і суперечок, не зможе перешкодити вам довести їх до ладу.

Лев
Фізичній праці в цей день краще віддати перевагу над розумовою: легко вдасться здійснити все те, що раніше здавалося вам нездійсненним заняттям, а тому відкладалося на безрік.

Читайте також: Церковне свято 15 серпня: перенесення мощів святого Стефана

Діва
Настрій від самого ранку можуть зіпсувати сни, які ви побачите напередодні: не варто приймати їх близько до серця, цього разу вони не будуть нічого передвіщати.

Терези
Необхідно ретельно оминати будь-які конфлікти, інакше навіть ви — з притаманними вам дипломатичними талантами — не зможете вибратися з них без втрат.

Скорпіон
Прекрасний спосіб уникнути всіх негативних проявів цього дня — завантажити себе роботою так, щоб і вгору глянути можливості не було: ви навіть не помітите, як пролетить час.

Стрілець
Встигнути все сьогодні вдасться тільки тим, хто заздалегідь складе докладний план і буде ретельно його дотримуватися, в іншому разі є ризик опинитися під купою справ, які так і не вдасться здійснити.

Козоріг
На роботі ви пороху сьогодні не вигадаєте, тому — зрозуміло, якщо є така можливість — краще зосередитися на домашніх справах: після свят тут є на що звернути увагу.

Водолій
Цього дня — як, втім, і завжди — бажано йти назустріч вашому оточенню, особливо якщо воно усвідомило свої помилки і хоче помиритися — не варто його відштовхувати.

Риби
Велика ймовірність помилитися, ухвалюючи важливе життєве рішення, тому краще перенести такий серйозний крок на інший день, тим більше що немає ніякої терміновості — час терпить.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: