Вхiд на сайт
Авторизацiя

НАСА випустило карту ймовірних затоплень через глобальне потепління

НАСА випустило карту ймовірних затоплень через глобальне потепління
Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору(НАСА) створило он-лайн карту ймовірних затоплень в умовах глобального потепління.

Як зазначають у National Aeronautics and Space Administration, сервіс візуалізує наслідки майбутнього підвищення рівня Світового океану використовуючи дані звіту Міжурядової групи експертів зі зміни клімату (МГЕЗК)

На онлайн-карті користувачі можуть вибрати будь-яку точку Світового океану або берегових ліній і дізнатися, що станеться з цією територією у період з 2020 по 2150 роки.

Карта наочно показує прогнози авторів доповіді у зрозумілій формі, включаючи зміни температури, скорочення крижаного покриву і викидів парникових газів.

При створенні сервісу використовувалися дані супутникових знімків і наземних приладів, комп'ютерного аналізу і різних сценаріїв наслідків кліматичної кризи.

Доступний інструмент прогнозування рівня моря дозволить країнам підготуватись до можливих стихійних лих і облаштовували берегові лінії у містах.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: