Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підготовка автомобіля до пригод

Підготовка автомобіля до пригод

Шанувальники поїздок по бездоріжжю можуть надавати перевагу зовсім різним видам розваг та відпочинку. Транспортний засіб потрібно підготувати до подорожі з урахуванням запланованого стилю його використання. Спробуємо розібратись, на які аспекти першочергово звернути увагу, якщо попереду чекають експедиції по бездоріжжю. Під час такої мандрівки автомобіль буде і транспортом, і домом для пасажирів на тривалий період. Туму отримання задоволення від відпочинку залежить від правильної підготовки залізного коня до непростих пригод.

Удосконалення технічних параметрів


Варто попіклуватись про надійність автомобіля. Якщо прийшов час заміни акумулятора, потрібно вибрати модель, яка буде ідеально підходити для руху в екстремальних умовах. Гарно зарекомендував себе AGM акумулятор, оскільки він адаптований під бездоріжжя. Такий пристрій здатен працювати у будь-якому положенні, з нього не виливається електроліт. Також принесуть користь наступні дії по покращенню автомобіля:

• встановлення захисту двигуна;
• тюнінг роздавальної коробки;
• тюнінг коробки передач;
• заміна шин;
• встановлення шноркеля.

Останній пункт виконується для запобігання гідроудару. Якщо є наміри поїхати у північні регіони, варто замислитись про додаткову систему опалення та підігрів двигуна. При найкращому рівні підготовки треба пам’яти, що система безпеки не протидіє законам фізики або помилковій поведінці водія. Необхідно обирати стиль керування, який відповідає стану доріг та погодним умовам.

Забезпечення комфорту


З високої йморівністю жити пасажири будуть саме в автомобілі. Окрім значних ходових характеристик попіклуйтесь про комфорт транспортного засобу. Зручні спальні місця дозволять якісно виспатись та надати організму достатньо енергії для наступної частини подорожі. Вмикати двигун при холодній погоді не рекомендується, вихлопні гази в все одно потрапляють у салон та отруюють повітря. Краще запастись теплими речами, які забезпечать комфортну температуру без зайвих ризиків. Додатково можна використовувати каталітичну грілку.

Перед сном перевірте наявність зарядженого ліхтарика під рукою, щоб у разі форс-мажору швидко ввімкнути світло та прояснити ситуацію. В умовах, коли можливість повноцінно вмиватися або мити руки є не завжди, будуть дуже доречними вологі серветки. Детально продумана подорож обов’язково стане яскравим приємним спогадом та спонукатиме до повторення пригод з деякими змінами для нових відчуттів!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: