Вхiд на сайт
Авторизацiя

Для туристів з України за останні два тижні відкрилися 14 країн Європи

Для туристів з України за останні два тижні відкрилися 14 країн Європи
Після рекомендації Європейського Союзу країнам-членам ЄС зняти обмеження на поїздки туристів з України свої кордони відкрили 14 країн Європи.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ, передають Українські Новини.

"Недавно Рада ЄС включив Україну в рекомендований перелік третіх країн, для громадян яких пропонується скасувати тимчасові обмеження на необов'язкові поїздки в Європейський Союз ", - нагадується в ньому.

Згідно з цією рекомендацією європейські країни почали відкриватися одна за одною для всіх типів подорожей українців.

"Менш ніж за два тижні до переліку додалися Данія, Німеччина, Бельгія, Латвія, Литва, Естонія, Фінляндія, Словаччина, Словенія, Нідерланди, Франція, Швеція, Іспанія, Португалія ", - сказано в повідомленні.

Для в'їзду в більшість країн необхідно свідоцтво про вакцинацію або негативний ПЛР-тест, однак конкретні умови в'їзду в кожну окрему країну відрізняються.

Всі деталі, в тому числі перелік затверджених в країні вакцин, можна перевірити на інтерактивній карті МЗС tripadvisor.mfa.gov.ua/map.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: