Вхiд на сайт
Авторизацiя

Безпечні тренування у стильному спортивному одязі

Безпечні тренування у стильному спортивному одязі

Freever – головний гравець українського спортивного ринку, який спеціалізується на виробництві товарів для активного відпочинку, подорожей та занять спортом.

Функціональність, технологічність, стильність є ключовими характеристиками речей Freever. Прекрасна половина полюбляє кроп-топи, які представлені у широкому модельному ряді на https://freever.ua/woman/sportivnaia-odezhda/topy/.

Правильний вибір


"Кроп" від слова "короткий", "топ" - в моді – так розшифровується ультрамодний, зручний топ, який представляє собою укорочений суто жіночий одяг, що закриває верхню частину тіла, оголюючи живіт. Втім не демонстрація талії та красивого пресу є головною функцією топіка. В нього, важливіша, без перебільшення, роль.

Одяг є незамінним під час занять фітнесом, йогою, стрейчінгом, аеробікою, танцями, кроссфітом. Гарантує зручність, впевненість у рухах, відвід вологи через дихаючий синтетичний матеріал. Він розроблений спеціально для спортивного одягу, пропускає повітря, виводить піт, чим підтримує розігріті м'язи в тонусі протягом всього тренування.

Важлива підтримка грудей під час занять спортом. Вибір моделі визначається розміром жіночих форм:

• Компресійний топ - майка без чашок зі стретч-ефектом, забезпечує щільне притискання молочних залоз до грудної клітини. Оптимальне рішення для жінок з невеликим бюстом, до 3 розміру.
• Інкапсульований топ - бюстгальтер з м'якими або жорсткими чашечками, на кісточках і без них. Ідеальна підтримка великого бюсту.

Правильний вибір – запорука безпеки під час занять, зниження рівня травматизму, збільшення показників ефективності тренувань, а це, в сою чергу, додаткова мотивація досягнення результатів.

Пропозиції від магазину freever.ua


В каталозі представлено великий вибір спортивних топів з V-подібним і круглим вирізом, з квадратним вирізом і великим вирізом декольте, топ бандо (коротка смужка тканини на гумці) і топ з бретельками.

Топи Freever виготовлені з матеріалів найвищої якості, відповідають всім вимогам, що пред'являються до сучасної спортивному одязі. У складі матеріалу наявний еластан, що робить одяг стійким до зносу, приємним до тіла і добре тягнеться.

Їх можна носити соло, одягати під футболку. Що стосується кольору, завжди популярним лишається однотонний чорний, на ньому не видно слідів бруду і поту. Не менш популярні кольорові моделі з принтом у стильному дизайні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 24 травня 2023 15:57
Не нравится 0 Нравится
Подбирать спортивную экипировку нужно действительно очень и очень внимательно
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 25 травня 2023 12:41
Не нравится 0 Нравится
Мне тоже было интересно прочитать статью и советы автора я обязательно приняла во внимание. К выбору спортивной экипировки всегда подходу максимально тщательно. И кстати особе внимание нужно так же уделить белью. У меня дочь на фитнес пошла, так мы ей вот такой бюстик купили https://invogue.ua/product/20096-byust . Очень удобно и комфортно в нём спортом заниматься.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: