Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як аналізувати футбольні матчі і робити ставки

Mostbet liveMostbet live

Букмекерська контора Mostbet - це російська беттінговая компанія, яка веде свою діяльність з 2009 року. БК надає свої послуги і користувачам з України online. Контора має всі необхідні розділи для беттінга, такі як Mostbet Live і ставки в Прематч, онлайн-казино і багато інших. Букмекер конкурує за українського клієнта з багатьма топовими і середніми конторами, до яких можна віднести Балтбет БК і більш рейтингові компанії.

Мостбет не став купувати офіційну державну ліцензію в Україні після того, як букмекерська діяльність в 2021 році знову стала легальною. Незважаючи на це, беттори з нашої країни можуть відвідувати сайт БК, не відчуваючи труднощів. Дзеркальних посилань або будь-яких інших способів обходу блокувань не потрібно.

Локалізація для українського користувача є, але представлена досить слабо. Існує версія сайту українською мовою, яка опрацьована не до кінця. Для гравців з України букмекер надав зліва екрану розділ меню «Став на своїх», де можна ознайомитися з вітчизняними спортивними турнірами. Проте, великої кількості українських турнірів у контори немає, в основному це футбольні змагання.

Ставки на спорт в Мостбет: як ставити на футбол


Букмекерська контора Mostbet досить непогано пропрацювала розділ футболу, як в режимі Прематч, так і в Live. БК пропонує робити ставки на чемпіонати більш ніж 40 країн, в тому числі і України, де є лінія поєдинків Прем'єр-ліги, Першої ліги та кубкових змагань. Природно, не обійшов стороною букмекер і топові чемпіонати Англії, Іспанії, Німеччини і так далі, пропонуючи битися об заклад навіть на нижчі дивізіони.

Коефіцієнти на футбол в Мостбет досить хороші, і часом значно вище, ніж у інших букмекерських контор. На найпопулярніші матчі маржа може не досягати і двох відсотків. Середня кількість випадків на одну подію знаходиться в районі 300 - 500.

Щоб робити ставки на футбол беттору необхідно володіти необхідними знаннями, вміти аналізувати ту чи іншу футбольну подію, працювати зі статистичними показниками команди або окремих гравців, вивчати поточну форму футболістів і колективів і так далі. Без таких знань користувачу буде досить важно перемагати в ставках на футбол, так як часто новачки допускають очевидні помилки, наприклад, ставку на фаворита.

Як поповнювати рахунок в БК Мостбет


Після реєстрації і входу на офіційний сайт букмекерської контори, клієнтові необхідно внести перший депозит, після чого він зможе битися об заклад на бажані події. Поповнити рахунок користувачі з України можуть декількома способами:

• Банківські картки Visa / Mastercard;
• Електронні гаманці (Qiwi);
• Платіжні системи (EcoPayz).

Для внесення депозиту необхідно перейти до відповідного розділу в особистому кабінеті і обрати бажаний спосіб оплати. При будь-яких спірних питаннях варто звернутися до служби підтримки букмекерської контори. Мінімальна сума поповнення становить 15 гривень, а гроші на ігровий рахунок надходять практично миттєво.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: