Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом доби на Закарпатті трапилися 2 смертельні аварії

Протягом доби на Закарпатті трапилися 2 смертельні аварії
Співробітники поліції Міжгір’я та Тячева відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє закарпатців загинули, а четверо – отримали тілесні ушкодження.

Протягом доби на Закарпатті трапилися дві смертельні автопригоди. Так, вчора, 7 липня, близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП в урочищі поблизу села Лозянське. Прибувши за викликом поліцейські Міжгір’я встановили, що 40-річний житель місцевий житель, керуючи вантажним автомобілем «ГАЗ» не впорався з керуванням та перекинувся з пагорба вниз.

Від отриманих у результаті аварії травм, дорогою до лікарні померла 61-річна пасажирка вантажівки. Ще троє жінок, віком 33, 35 та 58 років, які перебували у кузові авто, а також сам водій транспортного засобу, отримали тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні.

Інша смертельна аварія трапилася уже за опівніч на Тячівщині. Близько 3:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Нересниця. На місці події поліцейські встановили, що 19-річний водій автомобіля Skoda Octavia, житель села Тисалово, під час обгону автомобіля Skoda Octavia, під керуванням 16-річної жительки села Терново, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою, а згодом – і з транспортним засобом, який обганяв.

У результаті від отриманих травм 19-річний водій помер дорогою до лікарні.

За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках розслідування, поліцейські встановлять усі об’єктивні обставини дорожньо-транспортних пригод, а також з’ясують, хто надав право керувати автомобілем неповнолітній учасниці аварії на Тячівщині, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Протягом доби на Закарпатті трапилися 2 смертельні аварії


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: