Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кілька порад для тих, хто планує придбання кондиціонера

Кілька порад для тих, хто планує придбання кондиціонера

З приходом неймовірно спекотної погоди кожен рятується від неї по-своєму. Люди починають згадувати про лляні речі, прохолодні напої, водойми та різні трюки, які рятують тіло від перегріву. У великих офісах, торгових центрах й квартирах з підйомом стовпчика термометра вмикаються системи кондиціонування, які хочеться встановити на мінімальний температурний режим з можливих.

Широкий вибір різноманітних кондиціонерів представлено на сайті citrus.ua.

Однак така жадана прохолода, яку забезпечує навіть портативний пристрій, може чинити негативний ефект. З приходом спеки ті, хто надмірно захоплюється охолодженням повітря, можуть не на жарт застудитися. Щоб уникнути постільного режиму під час і так швидкоплинного літа, варто звернути увагу на декілька простих правил.

Перевірте фільтри у кондиціонері


Якщо пристрій довго не використовувався (або взагалі зберігався в коробці), то варто поміняти або почистити фільтр в спліт-системі. Хвороби спричинюють мікроби та віруси, які розвиваються при неналежному догляді за технікою.

Додержуйтесь температурного режиму


Різниця температур між приміщенням та вулицею не повинна перевищувати 10 ° C, а температура всередині мусить бути не нижче 20 ° C. Порушення такого балансу призводить до різкого охолодження організму (і навпаки), що може викликати в тому числі й загострення хронічних захворювань.

Пам’ятайте про дистанцію


Потоки повітря, спрямовані безпосередньо на людину, а також дуже близька відстань до спліт-системи провокують застуду. Направте холодне повітря до стелі і відсуньтеся від кондиціонера щонайменше на три метри.

Подбайте про належну обстановку


Кондиціонери висушують повітря, а постійно зачинені вікна створюють нестачу кисню в приміщенні. Також варто розмістити у кімнаті побільше живих рослин, які добре переносять прохолоду, наприклад:
• герань;
• троянду;
• мирт.

Також не забувайте зволожувати повітря. Для цієї мети підійдуть:
• портативний зволожувач;
• міні-фонтан;
• відкритий акваріум.

Вибирайте необхідні аксесуари


Найчастіше при використанні кондиціонера виникає ризик застудити м’язи спини та шиї. Якщо ви плануєте перебувати у приміщенні з системою охолодження протягом довгого часу, то варто подбати про тонкий шарф на шию з натуральних тканин.

Дотримуйтесь правила адаптації


Не вмикайте кондиціонер як тільки прийшли зі спеки. І не виходьте відразу з холодного приміщення на спекотну вулицю. Спеціально залиште кілька хвилин між зміною температур, щоб організм поступово призвичаївся до нової обстановки. Таке просте правило допоможе уникнути небажаного літнього гострого респіраторного захворювання.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: