Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 23 червня для всіх знаків зодіаку: день вдалих починань

Гороскоп на 23 червня для всіх знаків зодіаку: день вдалих починань
День потужної енергетики, що спонукає до активних дій, спрямованих на досягнення серйозної мети, пише ТСН

Час також сприятливий для нових починань у будь-яких сферах життя — від професійної до особистої, всі вони, за свідченням астрологів, приречені на успіх. Щоправда, за однієї умови: вони повинні бути спрямовані на творення, а не руйнування — в такому разі на допомогу зірок розраховувати не доведеться.

Овен
День сприятливий для зміни іміджу — схоже, колишній вже припинив влаштовувати як вас самих, так і вашого роботодавця, так що саме час вирушити до перукаря і стиліста, які змінять ваш вигляд.

Телець
Зіткнувшись з негативно налаштованою стосовно вас людиною, намагайтеся оминути її, якщо ж такої можливості не буде, переведіть її недружні випади на жарт — сварка дорого обійдеться.

Близнята
Будь-які негативні висловлювання на вашу адресу будуть продиктовані виключно заздрістю того, хто говорить, тому є його проблемами — не варто звертати на них уваги.

Рак
День сприятливий для ризику, щоправда, в помірній його формі: можна робити ставки на тоталізаторі і купувати лотерейні квитки, а ось від їзди на позамежній швидкості і спортивного екстриму краще відмовитися.

Лев
День, коли бажано поспілкуватися з рідними та друзями, ось тільки галасливі вечірки влаштовувати не варто — спокійних посиденьок із задушевними розмовами буде більш ніж достатньо.

Діва
Як би не склався ваш день, намагатеся постарайтеся уникати алкоголю — він може зробити вас занадто відвертими і балакучими, і ви під впливом цих якостей ви вибовкаєте відомості, які хотіли б зберегти в таємниці.

Терезів
День сприятливий для фінансових операцій будь-якого масштабу — вони обіцяють бути успішними і незабаром принесуть солідні дивіденди, можливі також несподівані грошові виплати.

Скорпіон
Можна вирушати в будь-які поїздки — від відряджень до подорожей: якщо дозволить епідемічна ситуація, можна гуляти чужими — незнайомими — містами і ніжитися на пляжі біля моря або озера.

Стрілець
Щоб досягти поставленої мети, доведеться довго і наполегливо працювати: на манну небесну в цьому разі розраховувати не доводиться, зате і результатом ви будете зобов'язані тільки собі, а не чужій допомозі або випадку.

Козоріг
Незважаючи на талан, який буде супроводжувати вам сьогодні, грати в азартні ігри все-таки небажано: в результаті велика ймовірність втратити набагато більше, ніж отримати.

Водолій
День сприятливий для налагодження взаємин із людьми, з якими ви перебуваєте в стані конфлікту: сьогодні вони охоче вислухають ваші аргументи і з готовністю підуть вам назустріч в питанні примирення.

Риби
Головне в цей день — вірити в себе і свої сили, без цих якостей ви не зможете здійснити навіть найпростішу дію, не кажучи вже про більш серйозні вчинки, так що бажано "підкачати" самооцінку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: