Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄС продовжив ще на рік санкції проти Росії за окупацію Криму

ЄС продовжив ще на рік санкції проти Росії за окупацію Криму
Європейська рада вкотре підкреслила, що ЄС не визнає анексії Криму та Севастополя.

Євросоюз ще на рік – до 23 червня 2022 року - подовжив чинність санкцій проти Росії, запроваджених через окупацію Криму.

Таке рішення ухвалила Європейська рада, йдеться на сайті організації.

"Сьогодні Рада вирішила поновити санкції, запроваджені у відповідь на незаконну анексію Криму та Севастополя Російською Федерацією, на наступний рік - до 23 червня 2022 року", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому сьогодні на офіційному сайті ЄР.

Санкціями обмежено імпорт до Євросоюзу товарів, що походять з Криму чи Севастополя, а також встановлено заборону на інвестиції та капіталовкладення в Крим.

Також заборонено експорт з ЄС на окупований півострів певних товарів та технологій, що можуть використовуватись у транспортній, енергетичній галузях, у телекомунікаційній сфері або для розвідки та видобутку корисних копалин.

Європейська рада вкотре підкреслила, що ЄС не визнає анексії Криму та Севастополя і продовжує засуджувати це порушення міжнародного права.

Як повідомляв УНІАН, вперше санкції були запроваджені в червні 2014 року в відповідь на спроби підірвати територіальну цілісність України, а потім постійно продовжував їхню чинність на рік. Інші заходи ЄС, реалізовані у відповідь на кризу в Україні, включають економічні санкції, спрямовані на конкретні сектори російської економіки, та індивідуальні обмежувальні заходи.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: