Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доставка автомобілю за кордону: етапи та особливості

Доставка автомобілю за кордону: етапи та особливості
Останнім часом українці все частіше купують автомобілі за кордоном. На це рішення безперечно впливає хороший стан транспортного засобу і доступна цінова політика. Українська практика показує, що попит на підтримані авто з-за кордону зростає, але виникають питання з приводу легальної доставки та розмитнення.

Процедура досить складна, адже необхідно перевірити зовнішній і технічний стан, оформити документи на розмитнення і сертифікацію для реєстрації та постановки авто на облік в Україні. Тому краще за все звернутися в перевірену спеціалізовану фірму west auto hub - перша українська компанія, яка почала займатися авто бізнесом на законодавчих умовах.

Особливості авто компанії west auto hub


Представлена сервісна компанія надає повний комплекс автомобільних послуг: покупка і транспортування транспортного засобу, сертифікація, реєстрація, розмитнення.

Головною відмінною рисою є те, що компанія прагне надавати споживачам максимально повний комплект послуг в одному місці, а також намагається налагоджувати роботу за європейськими стандартами. Переваги компанії незаперечні:

• Автомобільна компанія надає повний спектр послуг. Всі переслані з-за кордону автомобілі проходять розмитнення, обов'язкову технічну перевірку, отримують українські номерні знаки й сертифікат реєстрації.
• Головний офіс сервісної компанії знаходиться в Луцьку, аналогічні підприємства вже функціонують у Львові, Києві, Нововолинську. Крім цього купити або продати підтримані авто можна на онлайн - майданчику.
• Вся інформація про доставку, імпорті, розмитнення, сертифікацію зберігається в одній системі.
• Представлена компанія направлена на результат, головною метою є забезпечення всіх представників авто бізнесу програмною платформою для імпорту і продажу машин.
• ІТ-відділ займається удосконаленням власного програмного продукту, на сайті надана докладна інформація про етапи покупки й продажу.
• Під час карантину штат фірми збільшився, це пов'язано з тим, що попит на покупку автомобілів онлайн збільшився.
• Щомісячно до сервісного підприємства звертається більше 200 чоловік. Найчастіше автомобілісти замовляють послуги розмитнення транспортного засобу та оформлення сертифіката.

Якщо ви хочете в найкоротші терміни купити автомобіль з Європи, залиште замовлення на сайті. Компанія обов'язково зв'яжеться з вами, обговорить всі нюанси та займеться пошуком і оформленням документації.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: