Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині внаслідок ДТП травмувалось четверо осіб: подробиці

На Мукачівщині внаслідок ДТП травмувалось четверо осіб: подробиці
У селі Кленовець Мукачівського району нетверезий водій «Hyundai Elantra» порушив Правила дорожнього руху та допустив зіткнення із зустрічним авто. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, чотирьох потерпілих доставлено до районної лікарні. За фактом автопригоди слідчі поліції розпочали розслідування

Вчора, 10 червня, близько 14.40 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Кленовець Мукачівського району.

Поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції, які працювали на місці події, з’ясували попередні обставини пригоди. Встановлено, що 42-річний водій «Hyundai Elantra», рухаючись у напрямку села Верхня Визниця виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Volkswagen Vento», під керуванням 40-річного жителя Сваляви. Внаслідок удару «Volkswagen» відкинуло на узбіччя, де відбулось зіткнення ще з одним припаркованим авто – «Mercedes-Benz Sprinter».

У результаті аварії водіїв та двох пасажирів, серед яких жінка-пенсіонер, з травмами різного ступеню важкості доставлено до лікарні.

Водія «Hyundai Elantra»поліцейські освідчили, чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. У нього зафіксовано 2,05 проміле алкоголю в крові.

За фактом автопригоди слідчі відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин).

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик поліції. В ході слідства поліцейські встановлять всі обставини аварії, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Мукачівщині внаслідок ДТП травмувалось четверо осіб: подробиці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: