Вхiд на сайт
Авторизацiя

На підсилення війська платники Закарпаття спрямували майже 157 млн гривень

На підсилення війська платники Закарпаття спрямували майже 157 млн гривень
Задля підтримки армії, платники податків Закарпаття сплатили до державного бюджету 156,8 млн грн військового збору впродовж січня-травня цього року, інформує ДПС у Закарпатській області.

Порівняно з відповідним періодом 2020 року надходження збору зросли на 35,9 млн гривень.

Зокрема, у травні 2021-го платники Закарпаття спрямували на потреби армії 32 млн грн військового збору.

Зауважимо, що платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за сплату збору до бюджету, при нарахуванні доходів у вигляді заробітної плати на користь платника податків, є роботодавці. Його ставка становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню.

У Головному управлінні ДПС Закарпаття нагадують, що військовий збір було впроваджено в Україні з серпня 2014 року. Відповідно до Податкового законодавства, його сплату встановлено до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: