Вхiд на сайт
Авторизацiя

Висока якість промислових підлог від компанії «Стоунхендж»

Висока якість промислових підлог від компанії «Стоунхендж»

Торгові центри, гаражі, парковки, склади і термінали – ті приміщення, де вібраційна активність зашкалює, рівень механічних та хімічних навантажень – надвисокий. Витримати важкі умови експлуатації зможе надміцна промислова підлога, яка представляє собою багатошарову конструкцію. Її кожен окремий шар виконує свої функціональні призначення. Досягнення високих показників міцності можливе за умови виконання робіт суворо по технології.

При зведенні будь-якого об’єкту, варто перш за все розрахувати несучу здатність підлоги, провести обчислення товщини плити, підібрати тип армування. Компанія "Стоунхендж" - офіційний представник виробника Flowcrete, надає повний цикл послуг з укладання промислових підлог. У досвідчених спеціалістів компанії можна замовити бетонну підлогу з розрахунку температурних, хімічних, механічних навантажень, з врахуванням розстановки обладнання, висоти стелажів, обсягів матеріалів, що використовуватимуться у приміщенні.

Етапи роботи


• На підготовчому етапі проводиться розмежування ділянки робіт. Кожна окрема ділянка представляє собою карту бетонування. Її площа відповідає обсягу роботи, на який буде витрачено 1 день.
• Піщана-щебенева подушка засипається на ущільнений грунт. Проводиться зволоження і трамбування шару.
• Наступний крок – укладка розділової мембрани, яка виконує функцію гідроізоляції, забезпечує ковзання плит, якщо укладка проводиться на стару плиту, мінімізацію ризику усадочного тріщиноутворення. По периметру примикань до стін, колон укладаються ізоляційні шви, що забезпечують поглинання лінійного розширення бетону при температурних коливаннях. До того ж, вони створюють умови безпечної експлуатації на тлі можливих зрушень грунту/підстави під підлогою, виключають виникнення тріщин в разі підвищення навантажень на конструкцію в цілому, сильних вібрацій.
• На наступному етапі проводиться установка маяків необхідної висоти з огляду на товщину підлоги. На даному проводиться монтаж люків, водоприймальних лотків, готових конструкцій деформаційних швів.
• Армування. В умовах легких і середніх навантажень використовуються легкі зварні сітки. При максимальному навантаженні встановлюють просторовий арматурний каркас і реалізують дисперсійне армування фіброволокном.
• За допомогою бетононасосу, автобетонозмішувачу здійснюється заливка промислових підлог.
• Затірка і обробка бетону дисками і лопатями для досягнення рівності поверхні. В якості фінішного покриття можуть застосовуватися фарбувальні суміші, акрилові, акрилово-силіконові, епоксидні і уретан-алкідні емалі. Вони забезпечують стійкість до стирання, тривалу експлуатацію і естетику глянцевої поверхні.

Де замовити промислову підлогу?


На stonehenge.com.ua можна замовити довговічні з високим рівнем зносостійкості підлоги, які здатні витримати значні навантаження за рахунок високих експлуатаційних характеристик матеріалів, використання в роботі сучасних технологій, першокласного обладнання.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: