Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 3 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли кожне слово буде на вагу золота

Гороскоп на 3 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли кожне слово буде на вагу золота
День, коли особливого значення набувають слова — вони можуть вплинути не тільки на взаємини з людьми, а й життя загалом.

Найсерйознішим чином необережні висловлювання позначаться на фінансовому становищі: небезпечним можуть бути як різкість і грубість стосовно начальства або ділових партнерів, від яких залежить прибуток, так і жарти або необдумані фрази, що стосуються грошей — свій добробут дуже легко наврочити, пише ТСН

Овен
Не варто за жодних умов відступати від ухваленого раніше рішення: сьогодні такий вчинок може здатися логічним і навіть необхідним, але через короткий час ви, швидше за все, про нього пошкодуєте.

Телець
Постарайтеся тримати свої емоції під контролем, в іншому разі ви можете зіпсувати взаємини з начальством і колегами, що негативно позначиться і на кар'єрі, і на матеріальному становищі.

Близнята
Побачення з близькою людиною краще перенести на інший день: під час нього навіть незначна сварка може перерости в серйозний конфлікт, вийти з якого без втрат вдасться далеко не всім.

Рак
Занепад сил, який ви можете відчути в цей час, буде викликаний не втомою, а ослабленням імунітету: найкращі способи посилити його — поїздка до моря або хоча б тривалі прогулянки на свіжому повітрі.

Лев
Щоб уникнути доган від безпосереднього начальства, на роботі сьогодні необхідно займатися тільки своїми безпосередніми обов'язками, не варто також проявляти ініціативу і витрачати час на розмови.

Діва
Єдиний спосіб не потрапити під вплив шахраїв і не стати їхньою жертвою — не спілкуватися з людьми, яких ви не знаєте, а тому і уявити собі не можете, чого від них очікувати.

Терези
Думку з приводу тієї чи тієї ситуації, з якою ви зіткнетеся в цей день, краще залишити при собі — люди, які опиняться в ній задіяними, можуть висловити вам своє невдоволення.

Скорпіон
Поведінка людей, яких, як вам здавалося, ви знаєте краще, ніж самих себе, може здивувати і спантеличити вас — будьте готові до того, що вони зроблять щось таке, чого від них ви ніяк не очікуєте.

Стрілець
Не дозволяйте нікому сідати вам на голову і робити за кого б то не було його роботу — краще ставитися до вас ця людина все одно не стане, зате із задоволенням обговорить — і засудить — вас позаочі.

Козоріг
Не варто втручатися в чужі конфлікти, приймаючи сторону когось із тих, хто свариться: його опонентові це може настільки сильно не сподобатися, що ви ризикуєте серйозно і надовго стати для нього ворогом.

Водолій
Необхідно уникати конфліктів, до яких вас сьогодні буде підштовхувати зріє всередині агресія, їхній результат може виявитися непередбачуваним, та й на вашу власну психіку вони вплинуть не найкращим чином.

Риби
День несприятливий для вирішення ділових питань — в цьому сенсі все одно нічого не буде ладнатися, тому краще присвятити час рутинним справам: вони можуть здатися нудними, але без них не обійтися.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: