Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 28 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Гороскоп на 28 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку
Сьогодні Овен легко буде заманювати людей на свою сторону і знаходити надійних соратників.

Сьогодні буде добре вдаватися все, що пов'язано зі спілкуванням. День також добре підходить для складання планів.

Овен
Сьогодні Овен легко буде заманювати людей на свою сторону і знаходити надійних соратників. Це допоможе вам у здійсненні важливих проектів.

Тілець
Сьогодні - відмінний день для Тельця. Йому не загрожує відчути себе самотнім, навпаки, оточуючі будуть мріяти отримати хоча б частинку його уваги.

Близнюки
Сьогодні Близнюки зуміють задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими і вдало використовувати це у своїх цілях.

Рак
У Раків в цей день є всі шанси реалізувати ідеї і плани попередньої доби. Друзі та родичі нададуть вам істотну допомогу в якомусь питанні.

Лев
У Лева сьогодні може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій в житті якоїсь людини, піклуватися про нього і опікати. Постарайтеся робити це так, щоб близькі не постраждали від вашої гіперопіки.

Діва
Зірки радять вам сьогодні проявити обережність у спілкуванні і ощадливість. Не втрачайте сміливості і самовладання.

Терези
Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам присвятити час вирішенню проблем з близькими людьми – якщо, звичайно, такі проблеми є.

Скорпіон
Сьогодні Скорпіон буде прямо блищати на роботі і виконувати всі завдання швидко і якісно як ніколи. Відмінний день, щоб попросити начальство про підвищення.

Стрілець
Сьогодні постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення.

Козеріг
Сьогодні оточуючі будуть розраховувати на підтримку Козерога, і він цілком здатний їм її надати.

Водолій
Сьогодні Водолію слід бути обережніше з людьми, які намагаються маніпулювати ним: в цей день їх активність висока як ніколи

Риби
Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні сумніви і тривога за майбутнє.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: