Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на сьогодні 26 травня для всіх знаків зодіаку: час діяти

Гороскоп на сьогодні 26 травня для всіх знаків зодіаку: час діяти
День, коли можна робити тільки добрі справи, оскільки будь-які негативні прояви характеру, такі як заздрість, жадібність, ненависть і злоба, обов'язково будуть покарані.

Не варто також ставитися до інших зверхньо і зневажливо, а також кричати і навіть підвищувати тон. Енергію, а її сьогодні виявиться в надлишку, можна витрачати, не економлячи, на вирішення будь-яких професійних і господарських справ, особливо тих, які через свою складності були відкладені на безрік.

Овен
День сприятливий для наведення ладу вдома: можна — і треба — затіяти генеральне прибирання, пересортувати речі, віддати нужденним непотрібні речі, за що вони обов'язково скажуть вам спасибі.

Телець
Найбільш затребувана для вас в цей день риса — стриманість: намагайтеся, хоч це буде і непросто, не розпочинати конфлікт із людьми, які вас оточують, першими і не реагувати на чужі провокації.

Близнята
Необхідно максимально дотримуватися рівноваги між професійним і особистим життям — найменший перекіс в один із боків може викликати невдоволення начальства або коханої людини.

Рак
Найкращий засіб боротьби з поганим настроєм — наведення чистоти і ладу в будинку, якщо ж ви ще й забезпечите йому аромат затишку — наприклад, завдяки свіжій випічці — то про негатив зможете забути надовго.

Лев
Визнавши помилки, допущені в минулому, ви гарантовано не повторите їх в майбутньому, так що не пошкодуйте часу і зусиль на те, щоб провести аналіз своїх вчинків і зробити з них необхідні висновки.

Діва
День сприятливий для початку поїздки, про яку ви давно мріяли: якщо дозволить епідемічна ситуація, можна вирушати не тільки на денну автобусну екскурсію, а й на відпочинок до найближчого моря.

Терези
Не допускайте того, щоб до вас торкалися сторонні — і не завжди доброзичливо налаштовані — люди, тому від відвідування перукарні або сеансу масажу сьогодні краще відмовитися.

Скорпіон
Свою професійну перевагу, навіть якщо воно об'єктивна має місце бути, сьогодні не варто нікому демонструвати — далеко не всім сподобається така лінія поведінки.

Стрілець
День, коли в усьому необхідно дотримуватися міри — від взаємин із людьми до харчування: надмірності не найкращим чином вплинуть як на дружбу і любов, так і стан фігури.

Козоріг
Не намагайтеся вербально — або за допомогою дій — дати відсіч людині, яка виявляє агресію стосовно вас: не встигнете озирнутися, як вона отримає своє — закон бумеранга сьогодні працює швидко і чітко.

Водолій
День, незважаючи на свій будній статус, сприятливий для спілкування з природою і близькими людьми: прогулянка на свіжому повітрі, та ще й з сім'єю, не тільки оздоровить вас, але і підніме настрій.

Риби
У цей день можна — і треба — повертати борги: якщо немає можливості віддати все одразу, виплатіть хоча б невелику частину — зрештою, навіть найдовша дорога починається з маленького кроку.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: