Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті 38 багатіїв подали «мільйонні» декларації

На Закарпатті 38 багатіїв подали «мільйонні» декларації
Загальна сума задекларованих мешканцями Закарпаття доходів, отриманих протягом 2020 року, становить понад 522,2 млн грн, з них до бюджету надійде 12,1 млн грн податку на доходи фізосіб та військового збору.

Про це інформує заступник начальника ГУ ДПС у Закарпатській області Ігор Орос.

Як з'ясувалося, серед 3471 декларантів є 38 мільйонерів. З них наймолодшому багатієві – 19 років, а найстаршому виповнилося 72. Разом вони задекларували доходи на суму 193,2 млн гривень.

З них до сплати в бюджет підлягає понад 3,7 млн грн податку на доходи фізосіб та військового збору. Найбільше мільйонерів – у м.Ужгород (15) та м.Мукачево (10).

Зокрема, основними джерелами доходів мільйонерів є продаж нерухомого та рухомого майна (60,5 млн грн), дохід у вигляді спадщини чи дарування (31,4 млн грн) та доходи, отримані за межами України (10,7 млн грн).

Зауважимо, що до 1 серпня громадяни мають самостійно сплатити податок із задекларованих доходів, інформує ДПС у Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: