Вхiд на сайт
Авторизацiя

На кордоні з Угорщиною виявили підроблені ПЛР-тести

На кордоні з Угорщиною виявили підроблені ПЛР-тести
Двох подорожуючих із підробленими довідками про ПЛР-тестування виявили вчора прикордонники Мукачівського загону.

Потрапити в Україну з недійсними довідками намагався наш співвітчизник та громадянин Угорщини, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Для перетину кордону чоловіки обрали пункт пропуску «Лужанка». У тестах, наданих ними для перевірки, прикордонники виявили ознаки підробки, про що повідомили співробітників Нацполіції. В обох випадках громадяни зізналися, що придбали довідки за гроші без проходження відповідного тестування.

Варто зауважити, що підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів тягне за собою кримінальну відповідальність передбачену ст. ст. 358 ККУ та карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: