Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скретч-карта — незабутній подарунок

Скретч-карта — незабутній подарунок

Яким мусить бути подарунок


Мабуть кожен стикався і продовжує стикатися з приємною необхідністю дарувати подарунки. Питання полягає в тому, що саме подарувати, який подарунок вибрати чоловікові або що подарувати дівчині, адже презент повинен бути приємним, оригінальним, цікавим, бажано, залишити про вас гарне враження, а ще краще — довгу пам’ять. Ось тут і настає момент істини — дійсно цікавий подарунок знайти не так просто.

Цікавий подарунок повинен бути:

• оригінальним, тобто не зустрічатися повсюдно;
• емоційним — вносити в життя приємні емоції;
• яскравим і барвистим (бажано), гарненьким, як для дівчини;
• трохи загадковим, розширювати кругозір;
• простим, тому що немає особливого бажання розбиратися, що-ж це подарували.

Скретч-карта як презент


Найкращий оригінальний подарунок — це скретч-карта світу (як варіант — скретч-карта Європи або України), що представлені в інтернет-магазині superpupers.com. Як подарунок скретч-карта підійде і тендітній дівчині, і солідному чоловікові, і студенту, і заміжній жінці, незалежно від віку, доходу та сімейного стану, адже всі люблять подорожувати. Крім цього, ви зможете наочно продемонструвати карту ваших подорожей і розповісти про свої пригоди або особливості тієї чи іншої країни.

З поняттям «скретч-карта» знайомі майже всі, завдяки:

• карткам поповнення мобільного телефону;
• моментальним лотереям тощо.

Під скретч-шаром знаходиться щось таке, що має цінність, цікаве і бажане, що хочеться відкрити, побачити. Саме цей принцип використовується в скретч-карті світу, де під золотистим шаром приховане кольорове зображення тієї чи іншої країни.

Смисл скретч-карти світу полягає в тому, що скретч-шар знімається лише в разі, коли ви відвідали конкретну країну. Завдяки цьому карта стає особистою картою туриста, картою ваших подорожей по всьому світові. Цей факт є додатковим приємним моментом, оскільки з кожної поїздки у вас залишається ціла історія пригод, цікавих випадків, які сталися з вами в тій чи іншій країні. Знімаючи скретч-шар, ви робите позначку в своєму особистому щоденнику подорожей, відзначаючи на карті місця, де вам довелося побувати.

Скретч-карта кріпиться на стіну і цілком може замінити картину, прикрасивши ваш інтер’єр. Це оригінальна прикраса чудово виглядатиме в різних місцях, таких як:

• затишна квартира;
• модний офіс;
• заміська дача;
• навіть кімната у гуртожитку.

Скретч-карта світу містить в собі новизну і загадку. Вона є мотиватором для нових відкриттів, для вивчення світу, подальших подорожей, приховуючи під скретч-шаром нові країни та континенти.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Olegek 14 червня 2023 22:03
Не нравится 0 Нравится
Кому это может быть интересно...
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 20 червня 2023 17:17
Не нравится 0 Нравится
А может лучше на подарок https://www.bodo.ua/podarki/ выбрать сертификат? Посмотрите, на сайте  bodo сертификаты подарочные есть для женщин и мужчин всех возрастов. Тут можете выбирать самые креативные запоминающие подарки и дарить незабываемые ощущения.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: