Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 12 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна ділитися планами

Гороскоп на 12 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна ділитися планами
День нерозривно пов'язаний із проєктами, підготовча робота над якими йшла в попередній час — їм нарешті можна давати зелене світло.

А ось чого не варто робити в жодному разі, так це ділитися з ким-небудь своїми планами — як професійними, так і особистими: перші можуть привласнити непорядні колеги, а другі — зіпсувати ті, хто заздрить чужому щастю, пише ТСН.

Овен
Властива вам — "фірмова" — запальність може послужити недобру службу, посварившись із людиною, від якої у вашому житті багато що залежить — не варто робити настільки необачний вчинок.

Телець
Вибираючи між фізичною та розумовою працею, зупиніться на останній — ваші інтелектуальні і розумові здібності в цей час виявляться на недосяжній для інших висоті.

Близнята
Необхідно утриматися від негативної реакції на слова і вчинки близьких людей або колег, оскільки вона, швидше за все, буде обумовлена вашим поведінкою: коли ви роздратовані, вас важко витримати.

Рак
День сприятливий для покупок — речі, придбані в цей час, будуть вірою і правдою служити довгі роки, а ось від оформлення будь-яких документів — як робочих, так і особистих — краще відмовитися.

Лев
На цей день можна призначати ділові переговори: вам вдасться знайти спільну мову навіть з найбільш впертими і незговірливими опонентами, особливо якщо спілкування буде проходити "без краваток".

Діва
Можна — і треба! — думати про перехід на нове місце роботи: бажано розглянути всі пропозиції, що надійшли вам, а ось відповідь поки краще не давати — треба залишити собі час на роздуми.

Терези
Роблячи вибір супутника життя, зупиніться на людині, поруч із якою вам тепло і комфортно, всі інші якості претендентів, включаючи красу і багатство, втратять свій сенс в процесі спільного життя.

Скорпіон
У цей день вашим девізом має стати відомий вислів "мовчання — золото": під впливом емоцій ви можете сказати щось, про що згодом пошкодуєте, але виправити те, що трапилося, буде не можна.

Стрілець
Для вас нинішній день чітко розділиться на дві половини: перша ідеально підходить для роботи, яка буде йти як по маслу, другу ж необхідно присвятити відпочинку — найкраще пасивному.

Козоріг
Людина з минулого, яку ви несподівано для себе зустрінете цього дня, нічого, крім спогадів, у ваше життя не принесе, так що не варто покладати на її появу особливих надій.

Водолій
День сприятливий для примирення з близькою людиною, яку ви примудрилися образити ні за що ні про що: сьогодні ваші вибачення — зрозуміло, за умови їх щирості — будуть прийняті з готовністю.

Риби
Першу половину дня, нехай вже  так буде, можете витратити на розкачування, але в другій потрібно сконцентруватися на роботі — обставини для цього складуться сприятливі, так що не варто лінуватися.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: