Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансне затримання мукачівського наркоторговця: всі подробиці

Резонансне затримання мукачівського наркоторговця: всі подробиці
Закарпатець організував канал постачання наркотиків

На продажі чергової дози метамфетаміну працівники Мукачівського районного управління, за силової підтримки спецпризначенців, затримали 33-річного місцевого жителя. За фактом розповсюдження наркотиків відкрито кримінальне провадження

Вчора, 28 квітня, близько 18.00, оперативники карного розшуку поліції Мукачева, за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури, затримали «на гарячому» раніше судимого місцевого наркоторговця, який організував канал постачання небезпечних психотропних засобів на територію міста. Поліцейські протягом кількох місяців вели оперативну роботу та задокументували кілька фактів продажу ним забороненого товару наркозалежним клієнтам.

Зловмисника затримали під час продажу чергової дози метамфетаміну, неподалік станції з техобслуговування автомобілів в Мукачеві, за силової підтримки бійців Роти поліції особливого призначення. Наркоторговець саме передав клієнтові товар та отримав взамін грошові кошти.

Поліцейські вже провели обшуки за місцем проживання затриманого та осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності. Всі вилучені речові докази буде скеровано для експертного дослідження.

Слідчі кваліфікують дії фігуранта за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків вчинений повторно. Мукачівця затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках кримінального провадження поліцейські продовжують розслідування для встановлення можливих спільників підозрюваного. Також буде встановлено і походження товару, адже кожен затриманий наркоторговець - ще один крок до блокування наркобізнесу в регіоні, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Резонансне затримання мукачівського наркоторговця: всі подробиці
Резонансне затримання мукачівського наркоторговця: всі подробиці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: