Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна потрапити під сторонній вплив

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна потрапити під сторонній вплив
День, коли будь-який — навіть найбільш впевнена у своїй правоті — людина може бути схильна до чужого впливу.

Беручи на віру будь-чию думку, легко можна стати її жертвою, тому, перш ніж до когось дослухатися, варто поставити собі запитання: навіщо він цього говорить? Цілком можливо, що відповідь в його зацікавленості в шахрайстві буде лежати на поверхні, пише ТСН.

Овен
Неадекватна поведінка оточення не повинна штовхати вас на відповідну реакцію: потрібно — якщо, звичайно, таке можливо — вдати, що не помітили чужу агресію.

Телець
День сприятливий для фінансових операцій будь-якого масштабу, але все-таки найбільш успішними виявляться ті, які не передбачають надто серйозних витрат — наприклад, покупка незначних дрібниць.

Близнята
Не варто робити чужу роботу, навіть якщо вас дуже будуть про це просити: вигоди — як моральної, так і матеріальної — ви від цього все одно не отримаєте, а час і сили витратите даремно.

Рак
Запорука успіху в цей день — дотримання орієнтирів, які ви самі повинні для себе намітити: не звертайте з прямої дороги, незважаючи на спокуси, які будуть відволікати вас від роботи.

Лев
В жодному разі не можна нікого обдурювати — ні вдома, ні на роботі: омана рано чи пізно виявиться і поставить вас в незручне становище, що не найкращим чином позначиться на вашій репутації.

Діва
Поповнити енергію, яка вичерпується під впливом копіткої роботи,  можна навіть під час карантину: досить поспілкуватися з дітьми, літніми родичами або тваринами.

Терези
Не варто довіряти красивим, але, на жаль, порожнім словам, яких сьогодні буде внадлишку: необхідно звернути увагу на вчинки людей, які вас оточують, — вони точно не обдурять.

Скорпіон
Не варто сперечатися з людьми, які дотримуються іншої — відмінної від вашої — точки зору: довести їм свою правоту ви все одно не зможете, а серйозного ворога наживете легко і просто.

Стрілець
Бажання встигнути скрізь і всюди до добра не доведе: необхідно вибрати одне — найважливіше — професійне спрямування, заздалегідь скласти план роботи і скрупульозно його дотримуватися.

Козоріг
Не варто використовувати в роботі інших людей — з часом вони можуть поставити під сумнів ваше авторство, а це буде не тільки провально у фінансовому сенсі, але і дуже прикро.

Водолій
Не варто звертати уваги на домисли і плітки, які ви можете почути про себе в цей день: люди поговорять і забудуть, а ви можете всерйоз підірвати здоров'я — передусім нервову систему.

Риби
Бажано — якщо, звичайно, таке можливо в будній день — провести день на самоті: наодинці з собою ви встигнете зробити набагато більше, ніж у великій і галасливій компанії.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: