Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині горів житловий будинок

На Мукачівщині горів житловий будинок
26 квітня о 20:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, розташованому на вул. Л.Українки в с. Павшино Мукачівського району.

Загорілося дерев’яне перекриття на мансардному поверсі оселі. Власник будинку одразу ж взявся самотужки гасити вогонь і таким чином стримав розповсюдження пожежі.

За викликом на місце виїхали бійці 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Їм знадобилися лічені хвилини, аби повністю приборкати пожежу: вже о 20:35 загорання локалізували та о 20:40 повністю ліквідували. Вогонь встиг знищити дах будинку на площі 9 кв.м.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків, інформує ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

На Мукачівщині горів житловий будинок
На Мукачівщині горів житловий будинок

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: