Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті порушники намагалися переправити сигарети дроном через кордон

На Закарпатті порушники намагалися переправити сигарети дроном через кордон
Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали малий літальний апарат, яким до Словаччини планували перемістити партію контрабандних сигарет.

Заходи щодо пошуку безпілотника та осіб, причетних до протиправної діяльності, було проведено оперативними співробітниками Чопського загону за результатами попередньо отриманої інформації.

Так, у районі населеного пункту Сторожниця Ужгородського району прикордонники виявили двох осіб, які намагалися запустити дрон з прикріпленими до нього тютюновими виробами. Також неподалік виявили пульт управління для запуску безпілотника та ноутбук.

У ході подальших заходів силами оперативно-розшукових підрозділів в кущах за 1000 метрів від місця затримання дрона знайшли легковий автомобіль марки «BMW».

На місце події викликали співробітників Нацполіції. З метою проведення слідчих дій ними було вилучено безпілотник, сигарети марки «Jing Ling» та інші предмети, виявлені прикордонниками. Чоловіків, що здійснювали запуск літального апарата, запросили до районного відділку поліції для відібрання пояснень та складання адміністративно-процесуальних документів, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На Закарпатті порушники намагалися переправити сигарети дроном через кордон
На Закарпатті порушники намагалися переправити сигарети дроном через кордон

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 15 листопада 2023 16:31
Не нравится 0 Нравится
Дрон краще використовувати за призначенням. Я от хочу для знімання красивої природи використовувати його.
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 16 листопада 2023 13:37
Не нравится 0 Нравится
Звичайно, краще таке обладнання використовувати на благо, воно багатьох сферах знадобитися. Я люблю фотографувати та знімати гарні відео. З висоти пташиного польоту можна дуже гарні кадри зловити. Тому хочу купити дрон з камерою https://www.flydron.com.ua/quadcopters/kamera/s-wi-fi-kameroj/ - тут є гарний вибір таких.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: