Вхiд на сайт
Авторизацiя

Британія будує «зелені» станції та системи зберігання енергії загальною потужністю 86 ГВт

Британія будує «зелені» станції та системи зберігання енергії загальною потужністю 86 ГВт
У Англії, Шотландії та Уельсі планують побудувати електростанції на відновлюваних джерелах та системи зберігання енергії загальною потужністю 86 ГВт.

Про це йдеться у новому дослідженні, опублікованому дослідницькою фірмою Cornwall Insight.

«40,6 ГВт таких проектів перебувають на стадії розвідки: це коли ще не подана заявка на планування, але є можливість підключення до мереж, підтверджена через реєстр пропускної здатності передачі даних National Grid (TEC)», - зазначають у дослідженні.

Ці аналітичні майданчики були додані в аналіз Cornwall Insight, щоб пояснити значне зростання активності, що спостерігається для проектів на ранніх стадіях, особливо на морських вітрових майданчиках.

На додачу, ще на 13,5 ГВт «зелених» і storage проектів, як зазначає дослідницька фірма Renewables Pipeline Tracker, у даний час вже "подана заявка" і вони очікують на затвердження планування, а потужність, класифікована як "очікує будівництва", становить 24,5 ГВт. Разом з тим, потужність, що класифікується як "будується", становить 7,8 ГВт.

"Зараз ми спостерігаємо збільшену активність на об'єктах, класифікованих як «розвідка», з недавніми подіями в офшорних раундах лізингу, що проводяться Crown Estate і Crown Estate Scotland», - зауважила Люсі Долтон, аналітик Cornwall Insight. - Таким чином, Cornwall Insight's Renewables Pipeline Tracker тепер враховує ці ділянки у своєму аналізі, допомагаючи нам оцінити потенційні тенденції наступного раунду лізингу Scotwind і майбутніх контрактів на різницю (CfD)».

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: