Вхiд на сайт
Авторизацiя

У салоні автомобіля закарпатські правоохоронці виявили несподівану знахідку

У салоні автомобіля закарпатські правоохоронці виявили несподівану знахідку
У салоні автомобіля мешканця смт.Королево Берегівського району поліцейські виявили травматичний пістолет з ознаками переробки та без будь-яких дозвільних документів. За фактом незаконного зберігання зброї відкрито кримінальне провадження. Слідство у справі триває

Сьогодні, близько 5-ої години ранку, поблизу смт.Королево за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль «Dodge». Транспортним засобом керував 24-річний місцевий житель.

Під час поверхневого огляду автомобіля працівники поліції виявили предмет, схожий на травматичний пістолет. Дозвільних документів на зброю чоловік не мав. За попереднім оглядом, на зброї наявні ознаки переробки з травматичної на бойову. Пістолет вилучили та відправили на експертизу.

За фактом незаконного зберігання зброї слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. У ході слідства працівники поліції з’ясують походження зброї та мету її зберігання, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У салоні автомобіля закарпатські правоохоронці виявили несподівану знахідку

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: