Вхiд на сайт
Авторизацiя

Безпечний заробіток в Польщі українцям

Безпечний заробіток в Польщі українцям

Країни заходу потребують у робочій силі, роботодавці шукають як висококваліфікованих працівників, так і людей без спеціальної освіти та навичок. Найбільшою популярністю користується Польский ринок праці. Так сталося, тому що робота в Польщі - зручна та прибуткова можливість. Країна межує з нашою, тому туди легко дістатися. Умови праці поліпшуються з кожним роком, як і збільшується потреба у нових працівниках. Законодавча база гарантує мігрантам, які прибули до країни з метою влаштуватися працювати, якість Соціального забезпечення. Якщо потрібна офіційна та прибуткова робота – Польща стане дієвим рішенням проблеми. Компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» допоможе знайти найкращі вакансії.

Розмір заробітної плати на Польських фірмах та підприємствах на рівень вище, якщо порівняти з українським ринком. Різні міста країни пропонують різноманітні варіанти працевлаштування, у кожному є свої популярні сфери діяльності. Роботодавці надають гарантії стабільного заробітку та облаштовують комфортні умови, що має значну вагу під час вибору місця праці для іноземних громадян. Будь-хто може знайти для себе вигідні варіанти, адже на ринку наявні місця де не вимагається від кандидатів наявності досвіду чи вищої освіти.

Вакансії для жінок та чоловіків


Праця в Польщі доступна для багатьох жінок, чоловіків чи сімейних пар, людей на пенсії, молоді. Останнім часом спостерігається відтік із країни власної робочої сили, тому багато сфер потребує працівників. Власне населення все більше мігрує на роботу до Євросоюзу, з метою отримувати більшу плату, тому в українцях зацікавлені польські роботодавці. На сьогодні польський ринок праці сповнений таких пропозицій, як:

• робітники на будівництвах;
• працівники сфери обслуговування - офіціанти, посудомийки та інші;
• водії.
• працівники IT-сфери;
• спеціалісти різних галузей медицини;

Велика кількість вакансій надходить від фабрик різних спрямованостей - меблевих, текстильних, продуктових тощо. Кондитерські компанії шукають пакувальників і людей для роботи на конвеєрі.

Робота в Польщі чоловікам пропонуються у різних галузях. Для них доступна велика кількість варіанті, які вимагають значних фізичних зусиль та витривалості. Наприклад, водій на агрокомплексах та сільськогосподарських угіддях, далекобійники, вантажники, слюсарі, сантехніками тощо. Здебільшого вимагається наявність певної кваліфікації та відповідної освіти у співробітника.

Робота в Польщі жінкам запропонована здебільшого в галузях сфери обслуговування. Нові вакансії з'являються під впливом збільшення потоку туристів. Доступні такі варіанти, як офіціантка, покоївка, прибиральниця тощо. Також пропонуються варіанти для жінок з медичною та педагогічною освітою – медсестра, няня. Поляки шукають покоївок, швачок, доглядальниць.

Переваги та недоліки роботи в Польщі


Офіційне працевлаштування українцям приваблює на роботу в Польщу. Ринок сповнений місцями для спеціалістів із різним рівнем кваліфікації. Вакансії на роботу в Польщі приваблюють своїми перевагами:

• високий рівень зарплат;
• наявність соцзабезпечення для іноземців;
• невисока вартість проїзду до країни.

Та, як і будь-яка інша, робота за кордоном має свої недоліки. Наприклад, робітник перебуває у певній залежності від роботодавця.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: