Вхiд на сайт
Авторизацiя

Apple збудує в Каліфорнії енергосховище ємністю 240 МВт*год

Apple збудує в Каліфорнії енергосховище ємністю 240 МВт*год
Apple Inc оголосила, що будує енергосховище на основі систем акумулювання у Центральній Каліфорнії. Його розмістять поруч із існуючою сонячною установкою, яка вже забезпечує енергією всі об'єкти Apple у штаті.

Apple заявляє, що нове енергосховище зможе накопичувати 240 МВт-год енергії. Цього достатньо, щоб забезпечити енергопотреби понад 7000 будинків.

Сонячний накопичувач буде живити електростанції Apple у темний час доби. Зараз сонячна електростанція California Flats потужністю 130 МВт направляє згенеровану електроенергію безпосередньо на каліфорнійські об’єкти Apple у світлий час доби.

Компанія також має намір розробити одну з найбільших систем зберігання даних на основі акумуляторів у США. Apple використовуватиме акумулятори від виробника електромобілів Tesla Inc.

Окрім анонсування нового сховища, Apple заявила, що понад 110 світових виробничих партнерів компанії переходять на 100% відновлювану енергію для виробництва Apple, при цьому запрацюють майже 8 ГВт відновлюваних потужностей. Ці заходи дозволять уникнути викидів понад 15 млн метричних тонн CO2 на рік, що еквівалентно виведенню з доріг більше 3,4 млн автомобілів щороку.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: