Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські гідроелектростанції вчетверо збільшать генерацію енергії

Українські гідроелектростанції вчетверо збільшать генерацію енергії
Цього року компанія «Укргідроенерго» планує згенерувати близько 8,25 млрд кВт⋅год електроенергії. У порівнянні з минулим роком показник збільшиться на 25%. У 2020-му виробництво становило 6,6 млрд кВт⋅год

За словами гендиректора компанії Ігор Сироти, водосховища підготовлені до збору води, який запланований на квітень-травень. Крім того, всі станції отримали акти готовності після інспекції Держенергонагляду, гідроспоруди та обладнання знаходяться в надійному стані. Станом на кінець березня сформовані штаби і робочі групи, відповідальні за пропуск паводку.

За перших три місяці цього року компанія виробила понад 2,21 млрд кВт⋅год електроенергії. Показник зріс на 43,2% в порівнянні з тим же періодом минулого року – 1,54 млрд кВт⋅год.

Зокрема, за 30 днів березня компанія згенерувала 861,32 млн кВт⋅год, що на 80,9% більше, ніж роком раніше. Сумарна потужність гідроелектростанцій «Укргідроенерго» становить понад 5744 МВт. Так, компанія експлуатує всі великі електростанції на українських ділянках Дніпра та Дністра.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: