Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині полісмени врятували людину від самогубства

На Тячівщині полісмени врятували людину від самогубства
Вчора, близько 7 години вечора, на лінію «102» звернувся 41-річний житель села Нижня Апша Тячівського району. Чоловік був вкрай пригніченим і просив про допомогу, адже опинився за крок до самогубства.

За вказаною адресою одразу ж було відправлено поліцейський патруль. За кілька хвилин, доки оператор лінії тримав зв’язок із заявником, поліцейські прибули до будинку чоловіка, інформує Відділ комунікації поліції Закарпаття.

Як виявилося, мешканець Нижньої Апші останнім часом мав негаразди із родичами. Це і стало причиною розпачу та наміру покінчити життя самогубством.

Поліцейські Михайло Васека та Антал Евеліна розмовляли із заявником. Впродовж пів години їм вдалося остаточно заспокоїти чоловіка та відмовити від суїцидальних думок.

«Психологічна підтримка поліцейських для людей важлива не менше, ніж їх безпека та захист, – розповідає працівниця поліції Тячівщини Евеліна Антал. У цьому випадку ми розуміли, наскільки високою тут є наша відповідальність».

Поліцейські й надалі підтримують зв’язок із чоловіком. А він, у свою чергу, вдячний їм за людяність, щирість та вміння підтримати. Адже в найскрутніший момент це врятувало йому життя.

На Тячівщині полісмени врятували людину від самогубства

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: