Вхiд на сайт
Авторизацiя

Охорону кордону з РФ та Білоруссю посилять дронами

На Черкащині підготували операторів дронів, які будуть охороняти кордон з РФ та Білоруссю на ділянці Чернігівського загону.


Охорону кордону з РФ та Білоруссю посилять дронами

Джерело: повідомлення Державної прикордонної служби України

Деталі: Як розповіли у відомстві, курсанти з Чернігівщини успішно пройшли навчання з керування квадрокоптерами DJI Phantom 4 та DJI Mavic 2 Enterprise Dual. Вони навчилися "літати" та виявляти за допомогою безпілотників ознаки протиправної діяльності на прикордонній місцевості.

У ДПСУ уточнили, що операторів дронів навчали на базі Центру підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем.

Нагадаємо: 30 березня головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак у Верховній Раді заявив, що Росія під виглядом підготовки до військових навчань "Запад 2021" стягує війська до кордону з Україною: у Брянську і Воронежську області РФ та в окупований Крим. За його словами, вздовж російсько-українського кордону та на окупованих територіях Донбасу і Криму перебувають 28 батальйонних тактичних груп РФ.

Українська правда
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: