Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Закарпаття повідомили про підозру за корупційний злочин голові місцевої сільської ОТГ

Поліцейські Закарпаття повідомили про підозру за корупційний злочин голові місцевої сільської ОТГ
Слідчі Головного управління поліції Закарпаття підозрюють голову однієї із сільських об’єднаних територіальних громад Хустщини в одержанні неправомірної вигоди. Досудове розслідування у справі триває

Вчора, 30 березня, слідчі Головного управління Національної поліції у Закарпатській області повідомили 38-річному посадовцю про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище.

В ході досудового розслідування слідчі поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань встановили, що зловмисник, займаючи посаду голови сільської об’єднаної територіальної громади у Хустському районі, скористався службовим становищем для отримання неправомірної вигоди.

Чиновник виніс питання про дозвіл на розміщення тимчасової споруди торгового призначення на сесію місцевої ради.

Зробив він це після обговорення суми, яку зацікавлена особа мала внести на відповідний рахунок, після прийняття позитивного рішення.

Доведено, що підозрюваний, як і було домовлено, після прийняття рішення на сесії, отримав кошти двома платежами.

Наразі досудове розслідування у справі триває. Поліцейські готують всі необхідіні матеріали для формування обвинувального акту та скерування матеріалів кримінального провадження для судового розгляду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: