Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині викрили підпільний цех: всі подробиці

На Ужгородщині викрили підпільний цех: всі подробиці
За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури на території Ужгорода та району викрито підпільний цех із ймовірно фальсифікованими підакцизними товарами на суму понад 730 тис. грн.

Прокурорами спільно зі слідчими ГУНП в Закарпатській області та оперативниками обласного управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України проведено санкціоновані обшуки кількох складських приміщень. За оперативною інформацією, їх використовувала група осіб, що виготовляла алкогольну продукцію з недоброякісної сировини. У подальшому фальсифікат зберігали та розповсюджували, видаючи за напої відомих брендів. При цьому розслідується і факт підробки марок акцизного податку України.

Під час обшуків виявлено та вилучено пів тонни рідини з різким запахом спирту, скляну тару з наклеєними етикетками відомих торговельних марок, ящики з тими ж етикетками та кришками, готову продукцію та тютюнові вироби із марками акцизного податку, що містять ознаки підробки. Знайдено і чорнові записи, в яких містилися дані щодо ходу реалізації ймовірно підробленої продукції.

У кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України, тривають слідчі дії. Встановлюються особи, причетні до скоєння злочину, джерело походження виявленої сировини та інші деталі правопорушення. Вже призначено ряд експертиз, за результатами яких буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру фігурантам оборудки, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

На Ужгородщині викрили підпільний цех: всі подробиці
На Ужгородщині викрили підпільний цех: всі подробиці
На Ужгородщині викрили підпільний цех: всі подробиці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: