Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 30 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна заздрити

Гороскоп на 30 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна заздрити
День, коли не можна піддаватися занепадницьким і депресивним настроям — вони не найкращим чином позначаться на професії та особистому житті.

Не рекомендується також нікому заздрити, та й взагалі відчувати до інших людей негативні почуття. По-перше, через нетривалий час вони повернуться у вигляді бумеранга, а по-друге, можуть буквально випалити душу зсередини, пише ТСН.

Овен
Не варто демонструвати підвищений професійний ентузіазм — пуття від нього не буде, краще направити енергію в мирне русло, яке не має сенсу до роботи — наприклад, зробити прибирання в будинку.

Телець

Ваша нестриманість може найнегативнішим чином позначитися на взаєминах із близькими — і не дуже — людьми, що тільки підтвердить вашу репутацію запальної людини.

Близнята
День, коли необхідно позбавлятися від усього, що віджило свій вік і більше не приносить задоволення, до того ж це можуть бути як речі, які можна віддати на благодійність, так і взаємини з людьми.

Рак
Досягти гармонії з навколишнім світом зможуть тільки ті, хто, відмовившись на час від основного виду діяльності, займуться улюбленою справою — гарний настрій і оптимістичний погляд на світ їм забезпечений.

Лев
Не варто давати обіцянок, якщо у вас є хоч найменший сумнів у тому, що ви зможете його виконати, якщо ж ви все-таки комусь щось пообіцяєте, доведеться розбитися в коржик, але виконати дане слово.

Діва
День необхідно присвятити наведенню чистоти навколо себе, починаючи від генерального прибирання в будинку і закінчуючи планетою, яку, якщо вірити Сент-Екзюпері, необхідно приводити до ладу щоранку.

Терези
Зірки наполегливо рекомендують вам проаналізувати професійні дії останнього часу — так вам вдасться відшукати і виправити помилку, яка направляє вас не в той бік.

Скорпіон
Ваш девіз дня: "Більше справи, менше слів", завдяки йому вам вдасться зробити в рази більше, ніж ви плануєте і робите зазвичай, головне — не відволікатися на справи, які цілком можуть почекати.

Стрілець
Відновити гармонію в душі допоможе примирення з людиною, з яким ви давно перебуваєте в сварці: навіть якщо вона не мала рацію, знайдіть можливість перпросити і відновити взаємини.

Козоріг
День бажано присвятити відпочинку — останнім часом ви працювали, не покладаючи рук, тому ваші фізичні і моральні сили неабияк виснажилися, та й весняний авітаміноз дається взнаки.

Водолій
Необхідно звернути увагу на сон, який насниться нинішньої вночі: він може дати важливу підказку щодо того, як поводитися в ситуації, що склалася.

Риби
Спостереження за людьми, які  вас оточують, дасть несподіваний — і дивовижний для вас — результат: в них можете несподівано побачити своє відображення, а значить, зробити важливі для себе висновки.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: