Вхiд на сайт
Авторизацiя

На території Хуста затримали чоловіка, який перевозив нелегалів

На території Хуста затримали чоловіка, який перевозив нелегалів
Співробітники поліції зупинили автомобіль в якому перебувало п’ятеро нелегальних мігрантів. Правоохоронці встановили, що вони планували незаконно перетнути кордон та потрапити в Євросоюз. Всіх учасників події доставлено до районного управління поліції

Сьогодні, 26 березня, опрацювавши оперативну інформацію, співробітники відділу міграційної поліції спільно з працівниками Хустського районного управління поліції та прикордонниками, попередили незаконний перетин кордону нелегальними мігрантами.

На території Хуста правоохоронці зупинили автомобіль, в якому перебували п’ятеро іноземців без документів. За кермом автомобіля був мешканець Чернівецької області.

За напередодні отриманою інформацією, українець мав намір незаконно переправити через Український кордон мігрантів з Індії та Пакистану до європейських країн.

Поліція спрацювала оперативно, іноземців буде передано до пункту тимчасового перебування іноземців.

Українця, який за гроші іноземців пообіцяв їм незаконну міграцію, поміщено до ізолятора тимчасового тримання та йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне переправлення осіб через державний кордон України, шляхом надання засобів та усуненням перешкод, вчиненого щодо кількох осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На території Хуста затримали чоловіка, який перевозив нелегалів

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: