Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уряд зберіг поточну ціну на електроенергію на рівні 1,68 грн

Кабінет Міністрів підтримав рішення про збереження ціни на електроенергію для населення на рівні 1 гривні 68 копійок за кіловат/годину після 31 березня 2021 року.

Уряд зберіг поточну ціну на електроенергію на рівні 1,68 грн

Таке рішення уряд ухвалив 25 березня, повідомляє прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Він зазначив, що державна компанія «Енергоатом» продовжить поставляти електроенергію для людей за поточною ціною. На котрий період, Шминаль не уточнив.

Водночас, за його словами, уряд дозволив компанії «повноцінно працювати на ринку». Це, мовляв, дасть «Енергоатому» можливість отримувати необхідні кошти для ремонтів, модернізації та безпечного функціонування атомних електростанцій.

«Питання тарифів, розвитку енергетичних ринків та конкуренції на них постійно залишається на нашому (урядовому — ред.) порядку денному», — додав Шмигаль.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: