Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підприємцям знову хочуть виплатити по 8 тисяч через карантин

Уряд планує знову виплатити ФОПам по 8 тисяч гривень у зв'язку з карантином. Крім того, очікують, що місцева влада також запровадить додаткові виплати.

Підприємцям знову хочуть виплатити по 8 тисяч через карантин

Джерело: телеграм Дениса Шмигаля
На доручення президента Володимира Зеленського запровадять повторні виплати. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Допомога підприємцям: що відомо
Шмигаль зауважив, що наразі все більше областей потрапляють до червоної зони. Тому розробили комплекс заходів для підтримки людей та бізнесу.

Держава готова виплатити ФОПам та працівникам підприємств, які постраждають внаслідок запроваджених карантинних обмежень у червоних зонах, по 8 тисяч гривень,
– наголосив прем'єр.

Уряд сподівається, що місцева влада також запровадить для людей додаткові виплати. На думку Шмигаля, це буде правильно та відповідально.

Виплати для ФОПів раніше: коротко
4 грудня 2020 року Верховна Рада підтримала законопроєкт про допомогу підприємцям. Це стосувалось тих, чий бізнес постраждав від карантину.
Відтак у січні ФОПи отримали по 8 тисяч гривень від держави.
Оформлювали та виплачували гроші через сервіс "Дія"

24 Канал
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: