Вхiд на сайт
Авторизацiя

Можуть заборонити в’їзд до ЄС: консул дав три поради заробітчанам

Можуть заборонити в’їзд до ЄС: консул дав три поради заробітчанам
Василь Павлюк розповів, які правила потрібно дотримуватися при в'їзді до країн Євросоюзу

Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк розповів про правила в'їзду на роботу в Польщу в програмі "Сьогодні Ранок" на каналі "Україна 24".

"Перше, має бути запрошення, підтверджене воєводою, мається на увазі адміністрацією воєводи. В Україні багато аферистів, які продають сфальшовані запрошення. Людей на кордоні затримують, люди платять штрафи, їх пізніше депортують. І вони пізніше не зможуть в’їхати до країн ЄС на термін 3-5 років", — сказав він.

Також консул нагадав про необхідність дотримуватися законів іншої країни та мати дійсну медичну страховку.

"Друге, якщо ви виїжджаєте за кордон, ви повинні зрозуміти – це інша держава, інші закони. Ви мусите себе захищати, вивчіть, почитайте книжечку, які вимоги до іноземців в тій державі, куди їдете. Люди приїжджають наче як із села в село. Нічого подібного. Це інша держава інші закони.

І страху йтеся. Ви руку, ногу зламаєте – за вас ніхто не буде платити. Ви будете платити, така правда", — сказав він.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: