Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 23 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно берегти енергію

Гороскоп на 23 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно берегти енергію
День, коли всю накопичену енергію необхідно направити на одну — найважливішу — справу, не витрачаючи її на дрібниці. А ось від великих фінансових операцій сьогодні краще відмовитися — успіхом вони не увінчаються, а ось до вагомих втрат можуть призвести. Також не варто кидати на пів дорозі вже розпочату справу, навіть якщо нове здається більш цікавим і перспективним — всі етапи необхідно проходити за порядком.

Овен
День не принесе різких кардинальних змін — справи повинні йти своєю чергою, тільки в такому разі вдасться зробити все, що заплановано, і не вибитися з заздалегідь складеного робочого графіка.

Телець
Енергія буде прагнути до нуля, тому — за першої ж можливості — необхідно відпочити: наприклад, вирушити за місто або хоча б відсунути вбік нагальні справи і трохи поспати.

Близнята
Підняти собі настрій можна буде, присвятивши частину дня шопінгу: щоправда, від великих придбань в цей день краще відмовитися, а ось дрібні покупки виявляться на рідкість вдалими.

Рак
Як би не складалися обставини, різких рухів — ні в професійній сфері, ні в особистому житті — робити не слід: їхні наслідки важко передбачити, а ускладнення неможливо передбачити.

Лев
Енергетичні сплески, зумовлені впливом Місяця, будуть міняти ваш настрій зі знака "мінус" на знак "плюс" по кілька разів на день, що не кращим чином позначиться на взаєминах з оточенням.

Діва
День сприятливий для домашніх свят: навіть якщо ні у кого з близьких немає дня народження або ювілею, приготуйте або купіть що-небудь смачне і побалуйте ввечері близьких вам людей.

Терези
Можна — і треба! — влаштовувати романтичні сюрпризи для коханої людини: підключіть свою фантазію і вирішіть, який сценарій ви зможете здійснити сьогодні — нехай це, наприклад, буде вечеря перед свічками.

Скорпіон
Людина, яка з'явиться у вашому житті після тривалої перерви, прийде з певною місією, тому необхідно поставитися до її слів і дій з максимальною увагою.

Стрілець
Вам сьогодні протипоказана як пасивність, так і зайва активність: діяти у всіх життєвих сферах необхідно спокійно і не поспішаючи, тільки так вам вдасться нічого не зіпсувати.

Козоріг
Не варто бігти одразу за декількома "зайцями", великий ризик — відповідно відомим прислів'ям — не впіймати жодного, тобто, не встигнути довести до переможного кінця хоча б одну справу.

Водолій
В жодному разі не можна допускати сумнівів як у правильності своїх дій в цьому конкретному випадку зокрема, так і в своїх силах взагалі — це стане першим кроком на шляху до невдачі.

Риби
День, коли ініціатива може бути караною, тому не варто її проявляти, та й взагалі сьогодні краще не виділятися з маси своїх колег — час для того, щоб вийти з тіні, поки ще не настав.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: