Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна відкрила провадження проти 23 російських артистів, які виступали в Криму

Україна відкрила провадження проти 23 російських артистів, які виступали в Криму
Прокуратура АРК відкрила кримінальне провадження щодо 23 російських артистів, яких звинувачують у незаконному в'їзді в окупований Росією Крим.

Як повідомляють у відомстві, знаменитості прямували на півострів для виступу на концерті з нагоди відкриття моста через Керченську протоку.

У списку присутні такі артисти: Дмитро Харатьян, Валерія, Олександр Маршал, Зара, Діма Білан, Денис Майданов, Олександр Скляр, Ольга Кормухіна, Лариса Доліна, Олена Свиридова, Роман Пашков, Олег Газманов, Жасмин, Григорій Лепс, Юліанна Караулова, Олександр Буйнов , Пелагея, Стас П'єха, Олег Шаумаров, Юлія Волкова, Руслан Тагієв, Марина Кім, Наталія Колесникова (Майданова).

Зазначимо, що кримінальне провадження розпочато за зверненням голови ГО "Євромайдан-Крим" Сергія Мокренюка.

В ексклюзивному коментарі для OBOZREVATEL він заявив, що 23 російським артистам необхідно заборонити в'їзд в Україну. Після дослідження заходу з'ясувалося, що ця подія шкодить Україні і порушує закон про національну безпеку, тобто є злочином.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: