Вхiд на сайт
Авторизацiя

Наступний бій Ломаченко проведе у липні, – менеджер боксера

Наступний бій Ломаченко проведе у липні, – менеджер боксера
Український боксер Василь Ломаченко після поразки Теофімо Лопесу в бою 17 жовтня 2020 року не виходив на ринг. Він та його команда досі не можуть домовитися про проведення наступного бою.

Однак менеджер Егіс Клімас заявив, що зараз ведуться перемовини, і що вже в липні 2021 року Ломаченко повернеться на ринг, інформує 24 Канал.

"Ведуться перемовини, що в липні повинні вийти на ринг. Бої та суперників шукати не важко, тому що він Василь Ломаченко і всі хочуть з ним боксувати", – заявив Егіс Клімас.

Однак хто саме може бути наступним суперником Ломаченка він так і не назвав. Хоча і додав, що не проти, щоб це був Теофімо Лопес.

Щодо самого Ломаченко, то боксер вже повністю відновився від травми, яку він отримав перед боєм з Лопесом. Вже після поєдинку йому зробили операцію на плечі.

Василь Ломаченко свій останній бій провів 17 жовтня 2020 року проти Теофімо Лопеса. Бій тривав усі 12 раундів, а Ломаченко програв рішенням суддів.

У цьому бою Ломаченко програв усі свої чемпіонські пояси. А Лопес став абсолютним чемпіоном світу з боксу.

Після цього бою чимало говорилося про ймовірний реванш. Однак цього пункту не було в контракті на бій. І Лопес не має наміру проводити ще один бій з Ломаченком.

Ломаченко після бою відправився на операцію. Виявилося, що незадовго до поєдинку він отримав травму.

Наступним ймовірним суперником Ломаченка називали чемпіона світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі Оскара Вальдеса. Але його сторона спростувала цю інформацію.

Також Ломаченко влаштував перепалку в соцмережах з Девіном Хейні. Обоє боксерів кинули виклики на бій один одному Я буду готовий, – Ломаченко прийняв виклик Хейні . Але до його організації справа так і не дійшла. Виявилося, що у Хейні є контракт на бій з Хорхе Лінаресом.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: