Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 22 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно працювати, не шкодуючи сил

Гороскоп на 22 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно працювати, не шкодуючи сил
Позитивний — у загальній цілості — день, коли зірки приходять на допомогу тим, хто не чекає манни небесної, а працює, не шкодуючи часу і сил.

У цей час можна ставати до реалізації нових проєктів, починати власний бізнес, закладати фундамент свого будинку і ставати  до серйозного і тривалого ремонту. Необхідно також приділити увагу близьким людям — передусім літнім родичам і дітям.

Овен
День сприятливий для примирення з людьми, яких ви примудрилися образити напередодні — вони не тримають на вас зла, так що сміливо можете починати покаянну розмову, головне — не забути перепросити.

Телець
Проста, але актуальна в цей день істина свідчить: на роботі потрібно займатися роботою, а інтриги, які існують в будь-якому колективі, бажано ігнорувати — користі від них не буде.

Близнята
У вас з'явиться чудовий шанс найкращим чином впоратися з поставленим перед вами завданням і добре зарекомендувати себе перед начальством — намагайтеся його не упустити.

Рак
Незважаючи на поганий настрій, який може переслідувати з самого ранку, не можна налаштовувати себе на негатив: сьогодні той час, коли думки матеріальні, тому таким чином можна запрограмувати майбутнє.

Лев
День сприятливий для домашньої роботи — від капітального ремонту з повним переплануванням до дрібних клопотів у вигляді прибирання, миття вікон або зміни текстилю з зимового на літній.

Діва
Як би сильно ви не були ображені на близьку людину, не варто відштовхувати її — знайдіть в собі сили пробачити її, і вона обов'язково віддячить вам за великодушність.

Терези
Сьогодні ви заслужено зможете відчути себе авторитетом у багатьох життєвих сферах, але передусім у професійній сфері — не дивно, що колеги будуть звертатися до вас за порадою.

Скорпіон
Від самого ранку зірки дадуть вам шанс додати "плюсик" до своєї карми: допоможіть людині, яка вас про це попросить, і добро, відпущене вами у Всесвіт, дуже швидко повернеться сторицею.

Стрілець
Оскільки вашому знаку ставати до реалізації нових проєктів зірки сьогодні не рекомендують, розчистіть простір для них — витратьте час і сили на завершення старих, з якоїсь причини завислих справ.

Козоріг
Допомога, яку ви в змозі надати людям, які вас оточують, необов'язково повинна бути матеріальною: просто поговоріть із людиною, що потрапила в складну життєву ситуацію, і вона буде вам вдячна.

Водолій
Ставши сьогодні до реалізації якогось важливого для вас справи, ви першими прийдете до фінішу, обійшовши всіх вже теперішніх і потенційних суперників, головне, не забаритися на старті.

Риби
Доля подарує вам шанс виправити ситуацію, яка спричиняє вам масу клопоту і неприємностей: несподівано для самих себе ви зрозумієте, що вихід з неї простий, а ви даремно витратили на її рішення час і душевні сили.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: