Вхiд на сайт
Авторизацiя

Огляд смартфона Realme 7 PRO

Огляд смартфона Realme 7 PRO

Не так давно компанія Realme представила два нові смартфони своєї номерний лінійки — Realme 7 PRO і Realme 7.

Особливості конструкції


За своїми габаритами Realme 7 PRO трохи менший і компактніший за свого номінального попередника в особі моделі 6 PRO. В активі новинки також більш легкий корпус (182 проти 202 грам).

Матеріал спинки матовий, при цьому його текстура ловить і переломлює світло, красиво відбиваючи його під різними кутами і ледь змінює колір панелі. Спинка візуально розділена на дві панелі з різною обробкою корпусу.

Модуль камери, порівняно з 6 PRO, став тоншим і набув прямокутної форми. Збірка надійна, монолітна.

На нижньому торці — звичні роз’єми для зарядки і підключення навушників. Ліворуч — клавіші управління гучністю і лоток SIM, праворуч — кнопка живлення. Датчик відбитку пальців перенесено у дисплей. Це рішення для багатьох може видатися спірним, адже бічній сканер припав до смаку користувачам. Сканер працює швидко і без нарікань, для нього можна вибрати анімаційний ефект, а також увімкнути звук.

Дисплей


Як це часто буває в апаратах компанії, на дисплей наклеєна заводська плівка, яка традиційно міцно тримається і може послужити добру службу тим, хто не зовсім акуратний в поводженні з гаджетами. Під нею відсутнє будь-яке олеофобне покриття, що не заважає роботі з екраном, палець ковзає впевнено.

У представлених смартфонах виробник не відмовився від вирізу в екрані, правда, кількість фронтальних камер зменшилася до однієї.

З роздільною здатністю все зрозуміло, виправдано і логічно: FHD + стає все більш популярним параметром для смартфонів різних цінових сегментів.

З налаштувань екрану можна виділити, звичайно ж, режим завжди увімкненого дисплея; можна вибрати елементи, які відображаються і задати розклад роботи.

В налаштуваннях також доступні три колірні режими:

• спрощена передача кольору (sRGB);
• насичена (DCI-P3);
• розширена (DCI-P3 з більш яскравим червоним і зеленим).

Для чутливих очей передбачено режим DC Dimming, який доступний в налаштуваннях. Там же знаходиться опція плавної прокрутки. «Нічний надрежим очікування» оптимізує витрати енергії в нічний час шляхом скорочення активності застосунків, датчиків і обмеження мережевого підключення.

Акумулятор


Напевно, одна з найбільш значущих «фішок» смартфона — швидка зарядка SuperDart потужністю 65 Вт. Вона здатна повністю зарядити смартфон за 34 хвилини, на екрані блокування видно, як біжать відсотки, швидкість вражає.

• За 3 хвилини зарядки можна отримати 13% заряду.
• За 12 хвилин — 50%.

Показники флагманські, таку ж потужність, наприклад, має недавно представлений OnePlus 8T.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: