Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 16 березня для всіх знаків зодіаку: день вибору між добром і злом

Гороскоп на 16 березня для всіх знаків зодіаку: день вибору між добром і злом
День, коли кожному з нас доведеться зробити вибір між темним і світлим боком життя — утриматися не вдасться нікому.

Зло, нав'язуючи себе як альтернативу добра, може мати досить привабливий вигляд, тому необхідно бути особливо обережними, уважними і обачними, щоб не потрапити в його сіті. Добро може здаватися скромним і навіть непривабливим, але в кінцевому підсумку бажано вибрати саме його.

Овен
Вітаються будь-які активні дії: можна переходити на нове місце роботи, ставати до реалізації нових проєктів і вирушати у відрядження, якщо дозволить епідеміологічна ситуація.

Телець
Не варто робити оточуючих людей заручниками поганого настрою, яке може відчувати вас на міцність з самого ранку: важливо пам'ятати, що вони ні в чому перед вами не винні, а значить, і страждати не повинні.

Близнята
Настрій протягом дня може змінюватися кардинально — підніматися від "плюса" до "мінуса", а потім опускатися назад: необхідно зосередитися на позитиві, тоді пережити непростий день буде легше.

Рак
День, протягом якого не варто діяти за принципом "око за око, зуб за зуб": недружні випади краще ігнорувати, а інакше протистояння може зайти надто далеко.

Лев
Від ділових пропозицій, яких може бути декілька цього дня, краще відмовитися — у дійсності вони виявляться не такими вже й вигідними, як їх будуть вам презентувати.

Діва
Найлегше в цей день кинути розпочату справу на півдорозі, а ось для того, щоб продовжувати працювати, потрібно докласти певних зусиль, але згодом, коли відкриється друге дихання, ви зможете себе поважати.

Терези
День, коли все може змінитися докорінно, перевернувшись з ніг на голову, а точніше, з голови на ноги: ситуація, яка ще вчора здавалася нерозв'язною, вже сьогодні несподівано і миттєво налагодиться.

Скорпіон
На критичні зауваження, які ви можете почути в цей час від начальства і колег, необхідно реагувати максимально конструктивно: знайти в них зерна істини і вирішити, як виправити ситуацію.

Стрілець
Доводячи проєкт, над яким ви давно працюєте, до досконалості, ви ризикуєте "застрягти" на ньому надовго, чим навряд чи буде задоволене ваше керівництво: щоб не злити його, необхідно максимально прискоритися.

Козоріг
З'ясовуючи стосунки з близькою людиною, ви можете несподівано для себе дізнатися, що вона бачить вас зовсім не так, як вам до цього здавалося: перш ніж починати конфлікт, необхідно нову інформацію проаналізувати.

Водолій
Кипучу енергію, яку забезпечать вам цього дня зірки, необхідно направити в мирне русло — насамперед на роботу, а не на сварки і конфлікти з близькими людьми.

Риби
З керівництвом сьогодні бажано спілкуватися за принципом "ти начальник, я дурень": не сперечайтеся з ним, не сваріться і не сперечайтеся, тоді і неприємностей у роботі воно вам не завдасть.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: